Nega

Kosa je oduvek bila sinonim ženstvenosti i jedan od najvrednijih nakita na ženskom telu.

Nekada su žene u visokom društvu veoma vodile računa o izgledu i negi svoje kose.

Dostupnost sve većeg broja proizvoda i farbi potisnula je kvalitet zbog razlike u ceni.Profesionalni proizvodi za negu koji održavaju kvalitet su dosta skuplji u odnosu na ponudu drogerijskih proizvoda koji za uzvrat nude samo dobru reklamu i primamljivu ambalažu.

Pored svega toga dostupni su različiti članci po časopisima,na blogovima kao i razni editorijali nestručnih lica koja nude razna rešenja i jeftine recepte za negu kose.

Rezultat svega toga je sve više nezadovoljnih žena koje kupuju proizvod za proizvodom,idu od frizera do frizera ili same pokušavaju da poprave situaciju u kojoj se kosa nalazi.

Sve to je dovelo do velikog nepoverenja žena jer ne znaju kome mogu da veruju nakon bezbroj neuspelih pokušaja i promašaja,lažnih obećanja i svega ostalog što je u ponudi.

Očekivanja su nekada i više nego nerealna ali mi zato moramo biti maksimalno iskreni i dosledni.Vrlo često se desi da nekome moja iskrenost ne odgovara,okrenu se i odu.Nemaju one godinu dana da čekaju da se kosa oporavi.Vrlo često pozovu nakon nekog vremena i kažu „Bila si u pravu.Žao mi je što te nisam poslušala“

Nakon toga mi poklone svoje poverenje i krećemo sa oporavkom kose.

Ono što je jako važno da svaka žena osvesti – NEGOVANJE KOSE JE DALEKO JEFTINIJE OD OPORAVKA OŠTEĆENE KOSE.

Kod nas u salonu NEGA JE SVE!!!

Akcenat je na oporavku i održavanju kose zdravom.

Mnoge naše klijentkinje su prilikom prvog dolaska rekle „Ne možeš da imaš plavu i zdravu kosu“ „Ne idu farbanje i zdrava kosa zajedno“ „Meni su rekli da mi je takva kosa i da ne može da bude bolja“ „Moja kosa jednostavno ne raste,ne može dalje od ramena“ „Meni kosa ne drži boju,jednostavno je takva“Sada su sve one shvatile i ponosne su vlasnice plavih i zdravih kosa,kosa koje mogu da porastu,kosa koje se više ne kidaju,kosa na kojima se boja sve manje ispira.

Kod nege kose i otkrivanja uzroka zašto je kosa u tom neželjenom stanju jako je važna obostrana iskrenost.

Nekada nam kosa ukazuje na neki zdravstveni problem  jer nije uvek loša nega uzrok.

Upravo iz tog razloga jako je važno da znamo da prepoznamo šta je mogući uzrok.Da znamo kako da usmerimo klijenta,šta je potrebno da preduzme osim što ćemo napraviti plan za negu kod kuće i u salonu.

Kućna i Salonska nega su jako važne.U salonu tretmanima ojačavamo strukturu dlake,obnavljamo i regenerišemo oštećenja,kosi vraćamo sjaj i elastičnost.Kućnom negom održavamo postignute rezultate i dodatno hranimo i hidriramo dlaku.

Adekvatnu kućnu negu čine kućni tretmani,šampon,maska i regenerator kao i proizvodi za pre i posle feniranja/stilizovanja kose koji štite od mehaničkih i spoljnih uticaja.

Svi ti proizvodi vam neće dati rezultat ukoliko ih samo kupite.Jako je važno kako pravilno odabrati,uklopiti i kako iskoristiti sve te proizvode!?

Kod nas u salonu svaki klijent pored plana za negu kose dobija plan za upotrebu svih kupljenih

proizvoda .

Kroz ceo taj proces jako su nam važni rezultati,zato nas uvek možete kontaktirati oko izmene plana za negu ili dodavanja novih proizvoda.

Naš najveći ponos i zadovoljstvo su sve one klijentkinje  koje nam već godinama poklanjaju svoje poverenje i stalno nas podsećaju kakva im je bila kosa pre nego što su došle kod nas.

Isto tako imamo bezbroj klijentkinja koje poručuju proizvode za negu kose uz konsultaciju sa nama i samostalno neguju svoju kosu.

Ukoliko ne živite u našoj blizini ili ste iz bilo kog razloga sprečene da negujete kosu kod nas u salonu,mi smo tu za sve savete i konsultacije oko nege i oporavka kose.

Uvek vam možemo dati savet na koji način možete samostalno negovati kosu i poslati vam plan za sve kupljene proizvode preko naše instagram stranice ili web shopa.

Zakažite termin

Nakon slanja Vaših kontakt podata i informacija u vezi željene usluge, mi ćemo Vam se javiti sa informacijama o slobodnim terminima