Kolorisanje

Kolorisanje kose je u poslednjih deset godina postalo popularno.Odlazak kod frizera i promena boje više ne liče na one stare metode – izaberem boju i frizer me na  brzaka ofarba. Danas je neophodno ozbiljno znanje i poznavanje Osvaldovog kruga boja kako bi mogli da uradimo bilo koju kolor tehniku ili korigujemo postojeću boju.

Kolor korekcije spadaju u najzahtevniju kategoriju u našoj branši.Korigovanje boje kod svesnog i razumnog klijenta nije problem.Problem nastaje kada imamo nestrpljivog,nerazumnog klijenta koji nije svestan posledica.Svakako moramo napraviti balans i postići rezultat koji će izazvati osmeh kod klijenta koji nije srećan zbog trenutne situacije na kosi. Kako bi postigli što bolji rezultat i dobili kvalitetnu boju ISKRENOST je jedan od najvažnijih faktora.

Obično se klijenti zbune kada iskreno saopštimo da je nešto nemoguće ili da je potrebno godinu-godinu ipo dana da bi postigli željeni rezultat. Rezultat će svakako zavisiti od discipline i upornosti klijenta kada je negovanje kose u pitanju. Pinterest,Fotoshop,razni filteri,neiskrenost u poslovanju-sve to ženama daje lažnu nadu i na taj način kreiraju nerealna očekivanja.

Danas je većina žena u potrazi za bojom iz časopisa,a akcenat se stavlja na rezultat po svaku cenu „Farbaj pa  makar mi otpala“. To svakako nije princip našeg rada.Kod nas je akcenat na negovanoj i zdravoj kosi jer je baš takva kosa polazna tačka za dobru boju. Kolor tehnike i različiti nazivi tih tehnika su sve popularniji i sve više zbunjuju žene.

  • Kako da budete sigurni koja tehnika je za vas?
  • Kako zakazati?
  • Koliko vremena izdvojiti?

Ukoliko niste sigurni koja tehnika je za vas,svakako možete zakazati i doći na konsultaciju. Vreme koje je potrebno izdvojiti za kolorisanje kose može da varira od 4 do 8 sati. Baš iz tog razloga vam preporučujemo konsultaciju pre samog zakazivanja. Ukoliko je kosa suva,oštećena neophodno je pre samog kolora oporaviti kosu  tretmanima u salonu kako ne bi došlo do većeg oštećenja. Kućna nega i način na koji održavate boju su faktori od kojih zavisi postojanost boje i izgled kose. Jednom mesečno je neophodno uraditi tretman u salonu za oporavak kose a izmedju dva tretmana kosu negovati kod kuće PROFESIONALNIM PROIZVODIMA.

Za održavanje pramenova i raznih balayage tehnika tu su PRELIVI koje je poželjno raditi JEDNOM MESEČNO izmedju dva kolora. Prelive takodje mogu raditi i sve one žene koje se farbaju u jednu boju jer je svaka boja sklona ispiranju.

Za Prelive koristimo polupermanentne boje bez amonijaka koje ne oštećuju kosu i ne narušavaju strukturu dlake. Farbe,blanš i sve ostale proizvode neophodne za kolorisanje kose koje koristimo u salonu su iz Revlon Professional linije. Osim kolora,promene boje i saveta kako da negujete i održavate boju i kosu zdravom,dobićete i preporuku za adekvatnu kućnu negu. Hvala na poverenju!

Zakažite termin Kolorisanja

Nakon slanja Vaših kontakt podata i informacija u vezi željene usluge, mi ćemo Vam se javiti sa informacijama o slobodnim terminima